Loading...
 
News  /  2020

News

14ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας
από την Convin

27-29 Φεβρουαρίου 2020
Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2020 
Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, διοργανώνει το 14ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, στις 27-29 Φεβρουαρίου 2020. Την συνολική διαχείριση των εργασιών του έχει αναλάβει η Convin.

Το Συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, έχει ως στόχο την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και όλων των επαγγελματιών υγείας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη σωστή αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις επίκαιρων θεμάτων, που αφορούν στην πρόληψη και τη θεραπευτική αντιμετώπιση όλων των παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με την παχυσαρκία.

Καταξιωμένοι στον τομέα τους επιστήμονες, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία τους, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους γιατρούς αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, να διατηρήσουν υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Νέα εποχή
CONVIN ΑΕ
Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2020 
Σε αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού της τίτλου, προχώρησε η Convin – Συνεδριακή, Τουριστική, Εκδοτική και Τεχνική Ανώνυμος Εταιρεία. Η αλλαγή αυτή, εκφράζει και συμβολίζει την εξέλιξη, το νέο όραμα και το στρατηγικό προορισμό της για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς όφελος των πελατών της.

“Δέσμευσή μας ήταν πάντα η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, με έμφαση στην λεπτομέρεια, την αρτιότητα των παροχών και τη άριστη συνεργασία με οργανωτές, φορείς, επιστημονικές εταιρείες κτλ.” αναφέρει η κα Αντωνία Αλεξάνδρου, Δ/νουσα σύμβουλος της Convin, “H αφαίρεση του προθέματος PCO από την επωνυμία μας, σηματοδοτεί μια νέα εποχή, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την ισχυρότητα του brand μας, ενώ μας δίνει την ελευθερία για ακόμα περισσότερη διεύρυνση και εμπλουτισμού των υπηρεσιών που παρέχουμε.”

Η Convin, από το 2000 μέχρι σήμερα, εξειδικεύεται στη διοργάνωση και το συντονισμό Συνεδρίων, Σεμιναρίων, στη Προώθηση Προϊόντων, στις Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing, με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μετά από είκοσι επιτυχημένα χρόνια, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο χώρο των εκδόσεων κλαδικού τύπου, προσφέροντας ολοκληρωμένες εκδοτικές, συντακτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η CONVIN επενδύει στους ανθρώπους της
Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2020 
Το σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, καθιστά αναγκαία τη διαρκή ανάπτυξη ικανοτήτων, γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων. Η CONVIN, μέσω της παροχής ευκαιριών εκπαίδευσης και ανάπτυξης, στοχεύει στην διαρκή εργασιακή εξέλιξη κι αναβάθμιση της ομάδας της.
  • Χρησιμοποιεί σύγχρονα και εξειδικευμένα εργαλεία για την εκπαίδευση των εργαζομένων της (Online μαθήματα, webinars, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια εντός & εκτός Ελλάδας κτλ.)
  • Ενδυναμώνει τις διαπροσωπικές δεξιότητες και σχέσεις μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και καθοδήγησης.
  • Αξιολογεί και αξιοποιεί τα δυνατά χαρακτηριστικά των ανθρώπων της
  • Αξιολογεί την άποψη των εργαζομένων της και αναπτύσσει εστιασμένα σχέδια δράσεις βελτίωσής της.

Σε συνέχεια των παραπάνω, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στο Crowne Plaza, πραγματοποιήθηκε το πρώτο εταιρικό σεμινάριο για το 2020. Οι άνθρωποι της Convin είχαν την ευκαιρία, μέσω ψυχομετρικών τεστ θεωρίας “D.I.S.C.” - (Dominance (Κυριαρχία), Influence (Επιρροή), Steadiness (Σταθερότητα) και Compliance (Συμμόρφωση) – να γνωρίσουν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, αλλά και των υπόλοιπων μελών της ομάδας, και να κατανοήσουν το τρόπο με τον οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν πιο αποτελεσματικά με προσωπικότητες διαφορετικές από την δική τους.

Το σεμινάριο συντονίστηκε από την εκπαιδεύτρια κα Όλγα Ματσούκη, σύμβουλο επιχειρηματικής βελτίωσης, η οποία σύστησε στην ομάδα τα χαρακτηριστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας και την τέχνη της «ανεξάρτητης» ομαδικής σκέψης.

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου, ακολούθησε εκδήλωση με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.

Sign Up To Our Newsletter

To get the latest news from us, please subscribe your email.

  •  
  •  
  •  

Certification

CONVIN is an
ISO 9001:2015 certified company

Memberships